ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινώνησε μαζί μας

Συχνές ερωτήσεις

Πολιτική επιστροφών

Η jazz hands δημιουργεί κάθε δώρο με τα προσωπικά στοιχεία που εσύ έχεις επιλέξει ειδικά για το άτομο που προορίζεται. Κάθε δώρο είναι προσωποποιήμενο και δεν μπορεί να αποσταλεί σε άλλον παραλήπτη. Συνεπώς η jazz hands δεν μπορεί να παρέχει επιστροφές ούτε να ακυρώσει παραγγελίες. Εξαίρεση αποτελούν προϊόντα που παρουσιάζουν φθορές ή ελαττώματα κατά την άφιξη. Σε εκείνες μόνο τις περιπτώσεις η jazz hands θα προχωρήσει στην αντικατάσταση του προσωποποιημένου σου δώρου. 

Χρόνος παράδοσης

Οι  αποστολές προσωποποιημένων δώρων της jazz hands γίνονται σε όλη την Ελλάδα με Courier (Courier Center, Speedex και ACS).

Μπορείς επίσης να παραλάβεις το δώρο σου από το κατάστημα (Κορίνης 3 Γαλάτσι, Αθήνα, 11146 Δευτέρα - Παρασκευή: 09:00 - 16:00).

Τα προσωποποιημένα δώρα είναι έτοιμα προς αποστολή 1-2 εργάσιμες μέρες μετά την παραγγελία σας. Εξαίρεση αποτελούν τα ποτήρια καφέ που χρειάζονται 3-5 εργάσιμες μέρες για να ετοιμαστούν.

Έξοδα αποστολής

Τα έξοδα αποστολής προσωποποιημένων δώρων είναι 3.5€ και δωρεάν για αγορές άνω των 35 ή με παραλαβή από το κατάστημα (Κορίνης 3 Γαλάτσι, Αθήνα, 11146 Δευτέρα - Παρασκευή: 09:00 - 16:00).

Για παραγγελίες με αντικαταβολή υπάρχει μια επιπρόσθετη χρέωση 3€.

Τρόποι πληρωμής

1. Η jazz hands χρησιμοποιεί Viva Wallet και οι πληρωμές των προσωποποιημένων δώρων γίνονται μέσω χρεωστικής και πιστωτική κάρτας.

2. H jazz hands πλέον προσφέρει πληρωμή με αντικαταβολή. Το κόστος αντικαταβολής είναι 3€. Συνεπώς η τελική τιμή είναι +3€ από την αναγραφόμενη.

Τηλέφωνο επικοινωνίας

Θα μας βρεις καθημερινά στο 2111138268. Επικοινώνησε μαζί μας Δευτέρα - Παρασκευή 9:00-17:00. 

Email επικοινωνίας

Θέλεις να μας κάνεις μια ερώτηση, να παραπονεθείς ή να μας πεις πόσο πολύ σου άρεσε το προσωποποιημένο σου δώρο; Η ηλεκτρονική μας διεύθυνση είναι info@jazzhands.gr.