ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ

Πες το με ένα προσωποποιημένο δώρο

Υπάρχουν φορές που θέλουμε να δείξουμε σε ανθρώπους μας ή στον ίδιο μας τον εαυτό ότι τους σκεφτόμαστε λίγο παραπάνω. Έχουμε κάτι να πούμε - ένα αστείο, μια καφριλα, ένα inside joke, μια ευχή, ενα motivational quote - και ψάχνουμε έναν ωραίο τρόπο να το επικοινωνήσουμε. Να τους κάνουμε να γελάσουν, ενθουσιαστούν, συγκινηθούν, να τους θυμίσουμε πόσο σημαντικοί είναι στη ζωή μας. 

Όταν έχεις κάτι να πεις, πες το με ένα προσωποποιημένο δώρο. Παίρνεις την αγαπημένη σου ατάκα ή όνομα και την πετάς πάνω σε ένα καθημερινό αξεσουάρ. Και κάπως έτσι δημιουργείται ένα πολύ πρωτότυπο δώρο με μοναδικό χαρακτήρα! Το δικό σου. 

Το πάθος μας για τα προσωποποιημένα δώρα είναι μεγάλο. Θέλαμε να το μοιραστούμε και φτιάξαμε τη jazz hands, μια πλατφόρμα δημιουργίας προσωποποιημένων δώρων. Θα βρεις μια μεγάλη ποικιλία από πράγματα που μπορείς να χρησιμοποιήσεις καθημερινά. Κούπες, ποτήρια καφέ, είδη σπιτιού όπως μαξιλάρια και κουβέρτες, ατζέντες και ημερολόγια τσάντες, T shirt και άλλα ρούχα. Διάλεξε αυτό που σου κάνει κλικ και πρόσθεσε την ατάκα ή όνομα που θες στη γραμματοσειρά που σ' αρέσει. Άνα πάσα στιγμή μπορείς να δεις τη δημιουργία σου live, πριν την παραγγείλεις.

Εάν ψάχνεις κάτι συγκεκριμένο για ένα άτομο ή μια γιορτή όπως γενέθλια και επέτειο, τότε δες τα δώρα για περιστάσεις. Προτάσεις με προσωποποιημένα δώρα για τον μπαμπά, την μαμά, την δασκάλα και τα ζευγάρια. Περισσότερες ιδέες coming soon. 

Δε σου έρχεται έμπνευση και δε ξέρεις τι να γράψεις; Ρίξε μια ματιά στα "έτοιμα δώρα". Τα προσωποποιημένα δώρα δηλαδή που έχουμε φτιάξει εμείς με τις αγαπημένες μας ατάκες. Δικά σου με ένα κλικ! 

Το κόνσεπτ είναι απλό. Tσέκαρε το παρακάτω video 👇